Archive for the ‘Personal’ Category

Canvi d’aires

Ahir vaig fer una “burrada” agafant el cotxe i anant-me a Falset tal com tinc l’esquena, però haig de dir que no ser que te aquest aire d’aquest poble, que inspira les meves millors creacions i pensaments, ho tinc clar, veig  les coses d’un altre manera es com un starbucks natural. Be ara em queda decidir que fer i com fer-ho però crec que faré un cop de cap aviat i que faré un altre “burrada” pero aquest cop bona. Hi ha algú important que està patint per mi. I aquest persona es molt important per a mi. Es diu Gloria i em casaré amb ella d’aquí 5 mesos.

PD: Gràcies mama per aguantar-me.

PD2: Gràcies Pepe por ser un referente respecto a como superar situaciones, como diria casillas: “Me siento seguro”. Solo una cosa más pepe, voy a dar un golpe de volante, pero no tengo dirección asistida y voy a tener que hacer fuerza.

No Comments


Avui pot ser un gran dia …

Avui estic a Falset, he tingut que fer una escapada per meditar que haig de fer amb la meva vida per que no la veig bé (no ús espanteu pas), ho dic a nivell personal i profesional. Doncs seguint amb aquest fil m’ha vingut al cap o potser le sentit en la radio d’un comerç o un cotxe que pasava la canço de’n Juan Manuel Serrat - Hoy puede ser un gran dia, la recordeu? vaaaaa us poso el video de youtube:… i la lletra deia així:

Hoy puede ser un gran día.

Plantéatelo así,

aprovecharlo o que pase de largo,

depende en parte de ti.

Dale el día libre a la experiencia

para comenzar,

y recíbelo como si fuera

fiesta de guardar.

No consientas que se esfume,

asómate y consume

la vida a granel.

Hoy puede ser un gran día,

duro con él.

… Collons amb el tio, te tota la rao, aquesta canço m’ha vingut al cap només sentir la tornada i me quedat amb aquesta frase: “duro con él”

Tinc clar que no puc canviar el mòn en un dia, ni amb dos, però puc fer-ho avui, per que si començo demà ja arribaré un dia tard.

Si algu em digues això ahir li hagues fotut un gec d’osties com dirien per aquestes terres, però la veritat fa mal i això es una veritat com un temple.

No Comments


Amics

Vull dedicar aquest post, als amics, aquells a qui sempre (hi dic sempre) hi son, allà quan les coses no van bé responen per tu, i encara que algún dia els hi faltis al respecte o els deixis tirats, no et pregunten “per que?” si no et diuen “tranquil aqui estic per el que necesitis”, aquells que vetllen per tú, … i tantes coses que no acabaria mai de dir.

Sabeu per que dic això? per que sempre es diu que als amics es podencomptar amb els dits de la mà, i em sembla que jo necesito més de dues mans per fer-ho, i cada dia, setmana, mes i any puc dir que ne fet algun més d’aquests.

Els amics es un bé poc valorat en la situació actual, jo avui em dono compte que els amics son molt importants.

Gràcies per ser com sou! i per aguntar-me es clar!

No Comments


Mals moments

Sembla que quan estic en els pitjors moments personals, no escric el blog pero bé, ara que estic encrastrat a un llit d’hospital ara em dona per fer-ho.

No Comments


Entrevista a Ramon Tremosa al Catalonia Today

Haig de dir que hi ha gent que m’entra bé o mlamanet, però si algu ho fa malament em costa canviar, un cas es en Ramon Tremosa, poc el conec però les 3 primeres entrevistes seves em fan rabiar moltissim, però l’amic Salvador Grifell em vol fer repensar-mi, vulguis o no ara es del partit i convergencia te de tot al seu partit però la gràcia es això que n’hi han tremoses, grifells i fins i tot Esteves. Us deixo aquesta entrevista al Catalonia Today per que llegiu.

Entrevista al Catalonia Today d’en Ramon Tremosa

El seu bloc es http://www.ramontremosa.com

ramon-tremosa

3 Comments


Setmana dura però fructifera

Bé despres de la meva presa per posar articles ara he deixat dos dies el bloc més que sec, es per motius laborals. Però almenys sembla bó, Puntdoc Consultors es reestructura i canalitzem molt millor la feina, ara falta posar-me al dia amb la feina i tornar a viure!

Bé no puc més un sessió d’Squash m’ha deixat baldat! perdoneu-me demà prometo fer un article molt interesant.

Bona nit!

No Comments


La feina

No Comments


Nou bloc, nou estil, noves idees!

No CommentsSetPageWidth