Canvi d’aires

Ahir vaig fer una “burrada” agafant el cotxe i anant-me a Falset tal com tinc l’esquena, però haig de dir que no ser que te aquest aire d’aquest poble, que inspira les meves millors creacions i pensaments, ho tinc clar, veig  les coses d’un altre manera es com un starbucks natural. Be ara em queda decidir que fer i com fer-ho però crec que faré un cop de cap aviat i que faré un altre “burrada” pero aquest cop bona. Hi ha algú important que està patint per mi. I aquest persona es molt important per a mi. Es diu Gloria i em casaré amb ella d’aquí 5 mesos.

PD: Gràcies mama per aguantar-me.

PD2: Gràcies Pepe por ser un referente respecto a como superar situaciones, como diria casillas: “Me siento seguro”. Solo una cosa más pepe, voy a dar un golpe de volante, pero no tengo dirección asistida y voy a tener que hacer fuerza.

  1. No comments yet.
(will not be published)
Subscribe to comments feed
  1. No trackbacks yet.

SetPageWidth